Welkom op de website van de Bewonersorganisatie Monnikenhof.

De Bewonersorganisatie Monnikenhof (BOM) behartigt de belangen van de bewoners van de wijken Monnikenhof en Amaliastein in Vianen. We doen dit vóór en samen met jullie: de bewoners van de wijk. Heeft u probleem, zit u iets dwars, heeft u informatie, wilt u helpen? Laat het ons weten!

In de agenda zijn activiteiten opgenomen die plaatsvinden in de huiskamer van de BOM.

logo repaircafe

Repair Café Vianen, zaterdag 2 juni.

Zaterdagochtend 2 juni vindt het laatste Repair Café van dit seizoen plaats. In de maanden juli en augustus hopen we van een mooie zomer te gaan genieten en is er geen Repair Café. Vanaf september zitten de vrijwilligers iedere eerste zaterdag van de maand weer klaar.

Het Repair Café start om 9.00 en om 12.00 uur sluiten we de deur weer.
Locatie: Wijkcentrum Monnikenhof, Langeweg 6B te Vianen.

Voor meer informatie over Repair Cafés zie www.repaircafe.nl
U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar Elly van Stiphout 06-13636414.

repaircafe02

logo repaircafe

Repair Café Vianen, zaterdag 5 mei.

Er is al heel wat gerepareerd in het Repair Café Vianen en zaterdag 5 mei zitten onze vrijwilligers weer klaar om aan de slag te gaan. Naast elektrische apparaten en multimedia-apparatuur worden er fiets- of rollatorreparaties gedaan. Ook bent u welkom voor kleine kledingreparties.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie en thee klaar, loop gerust eens binnen. Om 12.00 uur sluiten we de deuren weer.

Het Repair Café vindt de eerste zaterdag van de maand plaats in Wijkcentrum Monnikenhof, te vinden aan de Langeweg 6B te Vianen.

logo repaircafe

Repair Café Vianen, zaterdag 7 april.

Voor de reparatie van elektrische en huishoudelijke apparaten, muziekinstallaties, elektronica, gereedschap, speelgoed, rollators, fietsen, kleine kledingreparaties of verstelwerk bent u van harte welkom bij het Repair Café Vianen.
De reparaties in het Repair Café zijn gratis.

Vanaf 9.00 uur zijn we open en staan de koffie en thee klaar. Om 12.00 uur sluiten we de deuren weer. U bent ook welkom als u alleen een praatje wilt maken of even rond wilt kijken.

Het Repair Café vindt steeds de eerste zaterdag van de maand plaats in Wijkcentrum Monnikenhof, te vinden aan de Langeweg 6B te Vianen.

logo repaircafe

Repair Café Vianen, zaterdag 3 maart.

De reparaties in het Repair Café zijn gratis.

Vanaf 9.00 uur zijn we open en staat de koffie en thee klaar. Om 12.00 uur sluiten we de deuren weer. U bent ook welkom als u alleen een praatje wilt maken of even rond wilt kijken.